Wat is het idee achter kunstforum.be?

Kunstforum.be wil een platform bieden aan kunstenaars om hun werk te exposeren op het internet. Een eigen persoonlijke website laten ontwikkelen kan vaak een pak geld kosten en met deze website bieden wij een gratis alternatief. Bovendien is er tijdens de ontwikkeling rekening mee gehouden dat alles makkelijk aanpasbaar moet zijn.

Voor wie is kunstforum.be?

Alle artiesten die originele werken maken kunnen gebruik maken van deze website.

Wat kost het om lid te worden?

Nada! Lid worden is volledig gratis. De kosten van deze website kunnen momenteel nog gedragen worden door de opbrengsten van de advertenties die je aan de rechterkant terugvindt.

Hoe kan ik lid worden?

Heel eenvoudig. Ga naar de registratiepagina, vul daar de nodige gegevens in en nog voor je het goed en wel beseft kan je aan de slag met je virtuele galerij.

Wat kan ik allemaal aanvangen met mijn virtuele galerij?

Alle leden kunnen zich aanmelden op deze website. Na het aanmelden kan men verschillende zaken beheren:

  • persoonlijke gegevens
  • foto
  • biografie
  • kunstwerken
  • commentaren op kunstwerken
  • gastenboek
  • exposities

Hoe is kunstforum.be ontstaan?

Kunstforum.be werd in 2003 gestart door Peter Minne met de bedoeling om enkele artiesten in staat te stellen hun werken online te plaatsen. In 2007 en heel wat aanvragen later was er dringend behoefte aan een geautomatiseerde registratie, een betere indeling en mocht het ook allemaal wat frisser en gebruiksvriendelijker worden. Een nieuwe website drong zich dus op en deze werd gelanceerd in oktober 2007.

Door wie wordt deze website gemaakt en beheerd?

Zoals hierboven vermeld wordt deze website gebouwd en beheerd door Peter Minne. Rechtstreeks contacteren kan via de contactpagina.

Kunstforum telt leden
en 11705 kunstwerken

Nog geen lid?
Word lid

E-mail adres

Wachtwoord Vergeten?